Şafak Sezer Kimdir? - Şafak Sezer Biyografisi - Tanıtım Ekle

SON DAKİKA

Şafak Sezer Kimdir?

Bu biyografi 05 Ağustos 2017 - 23:37 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Şafak Sezer Kimdir? 10 Ekim 1970 Ankara doğumlu Türk oyuncu, senarist ve yönetmen’dir. 1989 yılında Ankara Halk Tiyatrosu’nda Haldun Taner’in “Eşeğin Gölgesinde” adlı oyunla Ankara’da Oktay Kara ve Taylan Velioğlu ile ilk olarak sahneye çıktı.

Şafak Sezer,  10 Ekim 1970 Ankara doğumlu Türk oyuncu, senarist ve yönetmendir. 1989 yılında Ankara Halk Tiyatrosu’nda Haldun Taner’in “Eşeğin Gölgesinde” adlı oyunla Ankara’da Oktay Kara ve Taylan Velioğlu ile ilk olarak sahneye çıktı.

Ankara Halk Tiyatrosu’nda “Devri Yalan”, “Başımızda Pakbulut, Sen Bu Seçimi Unut”, “Saddam‘ı Kim Öptü”, “Şirinler”, “Edi Büdü” ve “Uzaylı Arif” adlı oyunlarla, Ankara Ekin Tiyatrosu’nda ise “Biz Bu İhtilali Niye Yaptık”, “Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz” adlı oyunlarla seyirci karşısına çıktı.

Dario Fo’nun “Yüzsüz” adlı oyunundan sonra Dokuz Eylül Üniversitesi’nin çektiği “Bir Düğün Masalı” adlı filmde rol alan sanatçının yer aldığı televizyon dizileri: “Televizyon Çocuğu” (Okan Bayülgen`in programı), “Sıdıka”, “Baskül Ailesi”, “Dostlar Pasajı”, “Şafak Vakti” ve “Reyting Hamdi”… “Üçlü Oyun” filminden sonra sanatçı “Vizontele” için kamera karşısına geçti. Daha sonra da Turkfilmi adlı yapım şirketinin ilk filmi olan Rus Gelin’de Zeki Alasya, Metin Akpınar ve Kaan Boztepe’le birlikte rol aldı. Şafak Sezer Kimdir?

Şafak Sezer Kimdir?

Ünlü komedyen Şafak Sezer’in bugünkü ününe kavuşmasında, rahmetli şovmen Boran Kaya’nın sunduğu “İner misin Çıkar mısın?” adlı yarışmasının rolü büyüktür. Zira o dönemin en beğenilen yarışma programlarından biri olan “İner misin Çıkar mısın?” da Şafak Sezer birinci olmuştur. Çoğu filmde başarılı oyunculuk gerçekleştirmiştir.

Filmografi
Dizi ve Film

2008 -Maskeli Beşler: Kıbrıs Tezcan Film
2008 -Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz Yaşar Yaşamaz Televizyon Filmi
2008 -Kadri’nin Götürdüğü Yere Git Kadri
2009 -Aynadaki Düşman Çelebi
2009 -Kolpaçino Özgür Film
2009 -Kutsal Damacana 2: İtmen Fikret Film
2009 -Hanımeli Sokağı Ramazan
2010-2011- Türk Malı -Erman Kuzu -Dizi
2010 -Memlekette Demokrasi Var -Jandarma
2011 -Kolpaçino: Bomba -Özgür -Film
2011-2013- Alemin Kıralı -Aslan Kıral -Dizi
2013 -G.D.O. KaraKedi -Gürkan -Film
2013 -Altındağlı -Ekrem Altındağlı
2014 -Ah Polis Olsam Yeniden
2014-2015 -Şimdi Onlar Düşünsün -Aziz Keklik
2016 -Kolpaçino 3. Devre -Film
2016 -Bir Baba Hindu
2016 -El Değmemiş Aşk
2017 -Türk Malı -Erhan Kuzu/Eymen Kuzu
2017 -Ketenpere -Kalender
2018 -Gürbüz: Hadi Allah’a Emanet- Hamit
2018 -Göktaşı -Muhtar -Film
2019 -Yalan Dolan -Kablo
2021 -Hep Yek 4

Şafak Sezer Biyografisi, Şafak Sezer nereli? Şafak Sezer hangi dizilerde oynadı? Şafak Sezer kaç yaşında?

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
---

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Gal Gadot Kimdir?

Gal Gadot Kimdir? 30 Nisan 1985 tarihinde Rosh Haayin, İsrail‘de doğmuştur. İsrailli oyuncu, yapımcı ve model. 18 yaşında Miss Israil tacını giydi. (daha&helliip;)…

Eda Ece Kimdir?

Eda Ece Kimdir? 20 Haziran 1990'da İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Türk oyuncudur. Şişli Terakki Lisesi ve ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümünü bitirdi. 3 kız çocuklu bir ailenin en küçüğüdür. (daha&helliip;)…

Hasan Denizyaran Kimdir?

Hasan Denizyaran Kimdir? 26 Mayıs 1993 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Aydın Üniversitesi'nde Drama ve Oyunculuk Bölümü mezunu olan Denizyaran, kariyerine modellikle başladı. (daha&helliip;)…

Reshad Strik Kimdir?

Reshad Strik kimdir? 22 Haziran 1981 tarihinde Avustralya'nın Canberra şehrinde dünyaya geldi. Boşnak kökenli olan Reshad Strik, Avustralya Tiyatro ve Sanat Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı. (daha&helliip;)…

Sevcan Orhan Kimdir?

Sevcan Orhan Kimdir? 16 Ağustos 1982 yılı İstanbul doğumludur. Aslen Erzincanlı olan bir Türk halk müziği sanatçısıdır. Küçük yaştan itibaren bağlama, solfej ve nota eğitimi aldı. (daha&helliip;)…

Murat Karan Kimdir?

Murat Karan Kimdir? AREA Araştırma şirket müdürüdür. Politika ile ilgili yorumları dikkat çeken Murat Karan zaman zaman TV programlarında konuk olarak yer alıyor. (daha&helliip;)…

GÜNLÜK HABER AKIŞI

SON DAKİKA HABERLERİ