Nefise Karatay Kimdir?

Nefise Karatay Kimdir?

Kimdir

Nefise Karatay Kimdir? 1976 Yılında Almanya’da doğdu. Babasının adı Orhan Karatay’dır. Aslen İstanbul’lu olan babası Çanakkale’nin Gökçeada İlçesi’ne bağlı Zeytinli Köyüne yerleşmiştir.


1997 yılında Number One TV’de kendi hazırladığı bir müzik programı sundu. 1997 yılında İnterstar’ın düzenlediği yarışmada Türkiye Güzeli seçildi. Ardından profesyonel mankenlik kariyerine başladı. Nefise Karatay, 2009 yılının Ekim ayından bu yana  “Afiş” programını sundu. Nefise Karatay Kimdir

Şovmen Mehmet Ali Erbil‘le uzun süre aşk yaşadı. Nefise Karatay, 15 temmuz 2012 tarihinde işadamı Yusuf Day ile Esma Sultan Yalısı’nda evlendi.

Nefise Karatay Biyografisi, Nefise Karatay nereli? v hangi dizilerde oynadı? Nefise Karatay kaç yaşında?

Filmografi
Film

2001 -İkinci Şans
2007 -O Kadın
2008 -Para=Dolar -Yasemin
2011 Kara Murat: Mora’nın Ateşi
2018 Direniş Karatay -Fatma Bacı

Televizyon
2001 Avcı -Suzan Nober
2002 Beşik Kertmesi
2002 Kurşun Asker
2004 Uy Başıma Gelenler -Zeynep
2005 Emret Komutanım -Nadide Konuk Oyuncu-45. Bölüm
2005 Üç Kadın -Naz
2005 Çılgın Yuva -Azra
2006 Meçhule Gidenler
2007–2008 Kurtlar Vadisi Pusu -Ahu Toros 26 bölüm (1–26)
2009–2016 Afiş
2020 -Bir Annenin Günahı -Nazan Güngör 5 bölüm (1–5)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir