Leyla Lydia Tuğutlu Kimdir? - Leyla Lydia Tuğutlu Biyografisi - Tanıtım Ekle

SON DAKİKA

Leyla Lydia Tuğutlu Kimdir?

Bu biyografi 15 Ekim 2016 - 14:21 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Leyla Lydia Tuğutlu Kimdir? 29 Ekim 1989, Berlin doğumludur. Türk model ve 2008 Türkiye Güzelidir. Türk bir babanın ve Alman kökenli bir annenin kızıdır.

İlk okula Türkiye’de başladıktan sonra piyano dersleri almaya başladı. Konservatura da yarı zamanlı olarak devam etti. 5 yıl müzik ve keman dersleri aldı. Bu süre içerisinde bir model ajansında çalıştı.  Anadolu Lisesi mezunu olan Leyla Lydia Tuğutlu, üniversiteye başladığında konservatuarı bırakarak ilgi alanı olan manken ve fotomodelliğe başladı.

Leyla Lydia Tuğutlu Kimdir?

Halen İstanbul Üniversitesinde Alman Dili ve Edebiyatı öğrencisidir. Türkçe, İngilizce ve Almanca bilmektedir. Es-Es Dizisi’nde İrem karakterini canlandırdı. 

Es-Es dizisinde İrem karakterini canlandırdı. atv’de yayınlanan Karadayı dizisinde Kenan İmirzalıoğlu’nun kardeşi rolündeki Songül karakterini canlandırdı. Ardından Kiralık Aşk dizisinde İz karakterini canlandırdı. Delibal filminde Çağatay Ulusoy ile başrolü paylaştı. Sonra ise Tatlı İntikam dizisinde Pelin karakterini ve Kerem Bürsin ile başrolü paylaştığı Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde Derin karakterini canlandırdı.

Leyla Lydia Tuğutlu Kimdir

Güzellik yarışması

Miss Turkey 2008 Güzellik Yarışmasında Leyla Lydia Tuğutlu birinci oldu. Türkiye’nin en güzel kızına tacını, yarışmanın jüri üyesi Paris Hilton taktı. 12 Aralık 2008 tarihinde Türkiye’yi Güney Afrika’nın Johannesburg kentinde yapılan Miss World yarışmasında temsil etti. 2005’te Best Model of Turkey yarışmasında Best Promising seçilerek 2006’da Çin’de yapılan Miss Tourism Queen International’da ‘Princess’ ödülüne layık görüldü. Fashion TV Moda Ödülleri 2007’de “Gelecek vadeden model” seçildi.

Filmografisi
Televizyon

2009-2010 -ES-ES -İrem -Başrol oyuncusu
2010-2011 -Kirli Beyaz -Melis- Yardımcı oyuncu
2012-2015 -Karadayı -Songül Kara -Yardımcı oyuncu
2015 -Kiralık Aşk -İz -Konuk oyuncu
2016 -Tatlı İntikam- Pelin Soyhan -Başrol oyuncusu
2017- Bu Şehir Arkandan Gelecek -Derin Mirkelamoğlu Şimth -Başrol oyuncusu ATV
2018-2019- Kızım -Candan Hoşgör Göktürk -Başrol oyuncusu
2020-2021- Uyanış: Büyük Selçuklu -Elçin Hatun -Başrol oyuncusu

Sinema

2013 -Günce Aslı -Yardımcı oyuncu
2014 -İçimdeki Ses- Ayşıl -Başrol oyuncusu
2015 -Delibal -Füsun Şahin Ayvaz- Başrol oyuncusu
2018 -Cebimdeki Yabancı -Tuba- Başrol oyuncusu

Leyla Lydia Tuğutlu Biyografisi, Leyla Lydia Tuğutlu nereli? Leyla Lydia Tuğutlu hangi dizilerde oynadı? Leyla Lydia Tuğutlu kaç yaşında?

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
---

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Gal Gadot Kimdir?

Gal Gadot Kimdir? 30 Nisan 1985 tarihinde Rosh Haayin, İsrail‘de doğmuştur. İsrailli oyuncu, yapımcı ve model. 18 yaşında Miss Israil tacını giydi. (daha&helliip;)…

Eda Ece Kimdir?

Eda Ece Kimdir? 20 Haziran 1990'da İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Türk oyuncudur. Şişli Terakki Lisesi ve ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümünü bitirdi. 3 kız çocuklu bir ailenin en küçüğüdür. (daha&helliip;)…

Hasan Denizyaran Kimdir?

Hasan Denizyaran Kimdir? 26 Mayıs 1993 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Aydın Üniversitesi'nde Drama ve Oyunculuk Bölümü mezunu olan Denizyaran, kariyerine modellikle başladı. (daha&helliip;)…

Reshad Strik Kimdir?

Reshad Strik kimdir? 22 Haziran 1981 tarihinde Avustralya'nın Canberra şehrinde dünyaya geldi. Boşnak kökenli olan Reshad Strik, Avustralya Tiyatro ve Sanat Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı. (daha&helliip;)…

Sevcan Orhan Kimdir?

Sevcan Orhan Kimdir? 16 Ağustos 1982 yılı İstanbul doğumludur. Aslen Erzincanlı olan bir Türk halk müziği sanatçısıdır. Küçük yaştan itibaren bağlama, solfej ve nota eğitimi aldı. (daha&helliip;)…

Murat Karan Kimdir?

Murat Karan Kimdir? AREA Araştırma şirket müdürüdür. Politika ile ilgili yorumları dikkat çeken Murat Karan zaman zaman TV programlarında konuk olarak yer alıyor. (daha&helliip;)…

GÜNLÜK HABER AKIŞI

SON DAKİKA HABERLERİ