Kadir Doğulu Kimdir? - Kadir Doğulu Biyografisi - Tanıtım Ekle

SON DAKİKA

Kadir Doğulu Kimdir?

Bu biyografi 12 Ağustos 2017 - 16:37 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kadir Doğulu Kimdir? 19 Nisan 1982 Mersin doğumlu Müzisyen ve modacı oyuncusudur. Kemal Doğulu‘nun kardeşidir. İlk olarak 2010’da Kanal D’de başlayan ve ardından Star TV’de yayınlanan Küçük Sırlar dizisinin başrollerinden birini oynadı. 2011’de sona eren dizi ile oyunculuğa adım atmış oldu.

Kadir Doğulu, 19 Nisan 1982 Mersin doğumlu Müzisyen ve modacı oyuncusudur. Kemal Doğulu’nun kardeşidir. İlk olarak 2010’da Kanal D’de başlayan ve ardından Star TV’de yayınlanan Küçük Sırlar dizisinin başrollerinden birini oynadı. 2011’de sona eren dizi ile oyunculuğa adım atmış oldu.

Ardından sonraki televizyon sezonunda Show TV’de yayınlanan Gani Müjde’nin yazmış olduğu Pis Yedili adlı dizide yine başrol oynadı. Ancak diziden ayrıldı ve FOX’ta başlayan ve ardından Show TV’de yayınlanan Fatih-Harbiye adlı dizide Macit rolünü oynayamaya başladı. Okan Üniversitesi gastronomi bölümü mezunudur. Kadir Doğulu Kimdir?

Oyunculuk yeteneği keşfedilen Doğulu, 2010 yılında “Küçük Sırlar” dizisi ile görsel sanatlar kariyerine başladı. İlk oyunculuk deneyiminin ardından 2011 yılında “Pis Yedili” adlı dizide yer aldı. Ardından 2013 yılında Peyami Safa’nın aynı adlı romanından uyarlanan “Fatih Harbiye” dizisinde başrolde oynayan Kadir Doğulu hala aynı dizide oyunculuğuna devam ediyor. 2013 yılında “Bir Hikayem Var” filmiyle beyaz perdeye ilk adım atan Kadir Doğulu, 2014 yılında Kanal D’de yayınlanan “Star Işığı X-Factor” şarkı yarışmasının da sunuculuğu üstlendi.

Kadir Doğulu Kimdir?

2014 yılının Şubat ayında Kanal D ekranlarında başlayan, “Star Işığı X Factor” adlı 2 milyon TL büyük ödüllü şarkı yarışmasında Ziynet Sali, Emre Aydın, Armağan Çağlayan ve Ömer Karacan Jüri üyeliği yapmaktadır. Yarışmanın sunuculuğunu ise Kadir Doğulu yaptı.

Koyu Fenerbahçeli olan Kadir Doğulu, tiyatroya gitmek, spor yapmak, motosiklet ile dolaşmaktan hoşlanıyor. Müzisyen ve modacı olan Kemal Doğulu’nun kardeşidir. Neslihan Atagül ile evlidir.

Filmografi

Televizyon

2010 -Küçük Sırlar -Ali Erarslan -Başrol
2011-2013 -Pis Yedili -Güney Samyeli (Bayrampaşalı) -Başrol
2013-2014 -Fatih Harbiye -Macit Arcaoğlu -Başrol
2015 -Sevdam Alabora- Gökhan -Başrol
2015-2016 -Muhteşem Yüzyıl Kösem -III. Mehmed Giray -Yardımcı Oyuncu
2016-2017 -Bana Sevmeyi Anlat -Alper Eren- Başrol
2019-2020 -Vuslat- Aziz Korkmazer- Başrol
2020 -Jet Sosyete- Kenan -Konuk Oyuncu
2021 -Aşkın Tarifi -Fırat Karasu -Başrol

Sinema

2013 -Bir Hikayem Var- Mert- Başrol

Kadir Doğulu Biyografisi, Kadir Doğulu nereli? Kadir Doğulu hangi dizilerde oynadı? Kadir Doğulu kaç yaşında?

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
---

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Gal Gadot Kimdir?

Gal Gadot Kimdir? 30 Nisan 1985 tarihinde Rosh Haayin, İsrail‘de doğmuştur. İsrailli oyuncu, yapımcı ve model. 18 yaşında Miss Israil tacını giydi. (daha&helliip;)…

Eda Ece Kimdir?

Eda Ece Kimdir? 20 Haziran 1990'da İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Türk oyuncudur. Şişli Terakki Lisesi ve ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümünü bitirdi. 3 kız çocuklu bir ailenin en küçüğüdür. (daha&helliip;)…

Hasan Denizyaran Kimdir?

Hasan Denizyaran Kimdir? 26 Mayıs 1993 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Aydın Üniversitesi'nde Drama ve Oyunculuk Bölümü mezunu olan Denizyaran, kariyerine modellikle başladı. (daha&helliip;)…

Reshad Strik Kimdir?

Reshad Strik kimdir? 22 Haziran 1981 tarihinde Avustralya'nın Canberra şehrinde dünyaya geldi. Boşnak kökenli olan Reshad Strik, Avustralya Tiyatro ve Sanat Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı. (daha&helliip;)…

Sevcan Orhan Kimdir?

Sevcan Orhan Kimdir? 16 Ağustos 1982 yılı İstanbul doğumludur. Aslen Erzincanlı olan bir Türk halk müziği sanatçısıdır. Küçük yaştan itibaren bağlama, solfej ve nota eğitimi aldı. (daha&helliip;)…

Murat Karan Kimdir?

Murat Karan Kimdir? AREA Araştırma şirket müdürüdür. Politika ile ilgili yorumları dikkat çeken Murat Karan zaman zaman TV programlarında konuk olarak yer alıyor. (daha&helliip;)…

GÜNLÜK HABER AKIŞI

SON DAKİKA HABERLERİ