Kadir Doğulu Kimdir?

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Kadir Doğulu Kimdir?

Kadir Doğulu Kimdir? 19 Nisan 1982 Mersin doğumlu Müzisyen ve modacı oyuncusudur. Kemal Doğulu‘nun kardeşidir. İlk olarak 2010’da Kanal D’de başlayan ve ardından Star TV’de yayınlanan Küçük Sırlar dizisinin başrollerinden birini oynadı. 2011’de sona eren dizi ile oyunculuğa adım atmış oldu.

Kadir Doğulu, 19 Nisan 1982 Mersin doğumlu Müzisyen ve modacı oyuncusudur. Kemal Doğulu’nun kardeşidir. İlk olarak 2010’da Kanal D’de başlayan ve ardından Star TV’de yayınlanan Küçük Sırlar dizisinin başrollerinden birini oynadı. 2011’de sona eren dizi ile oyunculuğa adım atmış oldu.

Ardından sonraki televizyon sezonunda Show TV’de yayınlanan Gani Müjde’nin yazmış olduğu Pis Yedili adlı dizide yine başrol oynadı. Ancak diziden ayrıldı ve FOX’ta başlayan ve ardından Show TV’de yayınlanan Fatih-Harbiye adlı dizide Macit rolünü oynayamaya başladı. Okan Üniversitesi gastronomi bölümü mezunudur. Kadir Doğulu Kimdir?

Oyunculuk yeteneği keşfedilen Doğulu, 2010 yılında “Küçük Sırlar” dizisi ile görsel sanatlar kariyerine başladı. İlk oyunculuk deneyiminin ardından 2011 yılında “Pis Yedili” adlı dizide yer aldı. Ardından 2013 yılında Peyami Safa’nın aynı adlı romanından uyarlanan “Fatih Harbiye” dizisinde başrolde oynayan Kadir Doğulu hala aynı dizide oyunculuğuna devam ediyor. 2013 yılında “Bir Hikayem Var” filmiyle beyaz perdeye ilk adım atan Kadir Doğulu, 2014 yılında Kanal D’de yayınlanan “Star Işığı X-Factor” şarkı yarışmasının da sunuculuğu üstlendi.

--------------------------------------

Kadir Doğulu Kimdir?

2014 yılının Şubat ayında Kanal D ekranlarında başlayan, “Star Işığı X Factor” adlı 2 milyon TL büyük ödüllü şarkı yarışmasında Ziynet Sali, Emre Aydın, Armağan Çağlayan ve Ömer Karacan Jüri üyeliği yapmaktadır. Yarışmanın sunuculuğunu ise Kadir Doğulu yaptı.

Koyu Fenerbahçeli olan Kadir Doğulu, tiyatroya gitmek, spor yapmak, motosiklet ile dolaşmaktan hoşlanıyor. Müzisyen ve modacı olan Kemal Doğulu’nun kardeşidir. Neslihan Atagül ile evlidir.

Filmografi

Televizyon

2010 -Küçük Sırlar -Ali Erarslan -Başrol
2011-2013 -Pis Yedili -Güney Samyeli (Bayrampaşalı) -Başrol
2013-2014 -Fatih Harbiye -Macit Arcaoğlu -Başrol
2015 -Sevdam Alabora- Gökhan -Başrol
2015-2016 -Muhteşem Yüzyıl Kösem -III. Mehmed Giray -Yardımcı Oyuncu
2016-2017 -Bana Sevmeyi Anlat -Alper Eren- Başrol
2019-2020 -Vuslat- Aziz Korkmazer- Başrol
2020 -Jet Sosyete- Kenan -Konuk Oyuncu
2021 -Aşkın Tarifi -Fırat Karasu -Başrol

Sinema

2013 -Bir Hikayem Var- Mert- Başrol

Kadir Doğulu Biyografisi, Kadir Doğulu nereli? Kadir Doğulu hangi dizilerde oynadı? Kadir Doğulu kaç yaşında?

YORUM YAP