İsrafil Köse Kimdir? - İsrafil Köse Biyografisi - Tanıtım Ekle

SON DAKİKA

İsrafil Köse Kimdir?

Bu biyografi 12 Temmuz 2017 - 16:37 'de eklendi ve 1 kere okundu kez görüntülendi.

İsrafil Köse kimdir?20 Şubat 1970 tarihinde Artvin’in Borçka ilçesinde dünyaya gelen İsrafil Köse, İstanbul Üniversitesi Maden Mühendisliği bölümünü bitirmiştir.

İlk ekran macerasını, 1987 yılında TRT ekranlarında yayınlanan Belene dizisinde oynadığı Emin rolüyle gerçekleştirmiştir. O deneyiminin ardından birçok yapımda oyunculuğunu sergileyen İsrafil Köse, Karadeniz insanını yansıtan şivesiyle kısa sürede gönülleri fethetmiştir.

Emret Komutanım dizisinde Laz Çavuş Cemal, Sümela’nın Şifresi: Temel ve Moskova’nın Şifresi: Temel filmlerinde Cemil karakterini oynamıştır. İsrafil Köse Kimdir?

İsrafil Köse, Üçgen Yapımevi Ltd. Şti. Oyuncu ve Yapım Asistanlığı yapmaktadır. İsrafil Köse, Şengül Köse ile evlidir. Abdullah Köse (d.2015) adında bir oğlu vardır.

2005 – 2007 yılları arasında “Emret Komutanım” adlı dizide Laz Çavuş Cemal karakterini canlandırırken; Sarp Levendoğlu, Demet Evgar, Seda Akman, Arda Kural, Sermiyan Midyat, Engin Hepileri, Orçun Kaptan, Şebnem Schaefer, Nil Erkoçlar, Cengiz Küçükayvaz, Ufuk Özkan ile beraber oynadı

İsrafil Köse Kimdir

2006 yılında “Emret Komutanım” adlı dizinin devamı niteliğinde çekilen “Emret Komutanım: Şah Mat” adlı sinema filminde Mehmet Ali Erbil, Sarp Levendoğlu, Seda Akman, Hamdi Alkan, Ahmet Mümtaz Taylan, Durul Bazan, Cengiz Küçükayvaz, Ufuk Özkan, Dost Elver ile beraber rol almıştır.

2014 yılında “Oflu Hoca’nın Şifresi” filminde Çetin Altay, Ahmet Varlı, Köksal Engür, Başak Daşman, Eser Eyüboğlu, Buket Dereoğlu, Mehtap Bayri ile birlikte rol alan İsrafil Köse; 2016 yılında “Oflu Hoca’nın Şifresi 2” filminde Çetin Altay, Ahmet Varlı, Köksal Engür, Başak Daşman, Nihan Büyükağaç, Ayşegül Günay, Eser Eyüboğlu, Seymen Aydın, Yusuf Güney, Buket Dereoğlu, Mehtap Bayri ile birlikte rol aldı.

Filmografi

Oflu Hoca’nın Şifresi 2 (2016) Manav
Son Tatil (2015) Reis
Şimdi Onlar Düşünsün (2014-2015) Kamil Dönmez
Oflu Hoca’nın Şifresi (2014) Manav
Diğer Yarım (2014) İdris Kaptan
Delisin! Delisin! (2014) Cengiz
Bizum Hoca (2014) Lelipop İhsan
Galip Derviş (2014)
Koğuş Akademisi (2013) Fadıl
Moskova’nın Şifresi: Temel (2012) Cemil
İffet (2011-2012) Ersin
Sümela’nın Şifresi: Temel (2011) Cemil
Reis (2011) İdris

İsrafil Köse Biyografisi, İsrafil Köse nereli? İsrafil Köse hangi dizilerde oynadı? İsrafil Köse kaç yaşında?

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
---

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hande Doğandemir Kimdir?

Hande Doğandemir Kimdir ? 22 Kasım 1985 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi sosyoloji bölümünden mezun oldu. İletişim sosyolojisi üzerinde çalıştı. (daha&helliip;)…

Hüner Coşkuner Kimdir?

Hüner Coşkuner Kimdir? 1 Nisan 1963 yılında İstanbul'da doğmuştur. Klasik Türk müziği şarkıcısı Coşkuner 57 yaşındadır. Hüner Coşkuner, lise yıllarında Emin Ongan yönetimindeki Üsküdar Cemiyeti'ne giderek çok büyük bir birikime sahip oldu. (daha&helliip;)…

Zeynep Demirel Kimdir?

Zeynep Demirel Kimdir? 9 Temmuz 1989 yılı İstanbul doğumludur. Tam adı Zeynep Kübra Sever Demirel'dir. Küçük yaşta ailesiyle Belçika'ya yerleşti. Üniversite eğitimini radyo-televizyon ve sinema bölümünde lisans alanında tamamladı. (daha&helliip;)…

Berna Keklikler Kimdir?

Berna Keklikler Kimdir? 25 Şubat 1989 tarihinde Almanya, Gelsenkirchen’de gurbetçi bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi. Berrin Keklikler (d.1994) adında kız kardeşi vardır. Liseyi Almanya’da bitirdi. (daha&helliip;)…

Damla Sönmez Kimdir?

Damla Sönmez Kimdir? 3 Mayıs 1987 tarihinde İstanbul’da doğdu. Annesi Figen Sönmez, babası Muammer Sönmez’dir.  St. Joseph Fransız Lisesi’nden mezun olduktan sonra Paris Sorbonne Üniversitesi’nde başladığı tiyatro eğitimini Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde burslu olarak tamamladı. (daha&helliip;)…

Damla Makar Kimdir?

Damla Makar Kimdir? 1996 İstanbul doğumlu olan Damla Makar, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünü bitirdikten (2020) sonra Aleksander Zelwerowicz Sanat Akademisinde oyunculuk eğitimi aldı. (daha&helliip;)…

GÜNLÜK HABER AKIŞI

SON DAKİKA HABERLERİ