Ekin Koç Kimdir? - Ekin Koç Biyografisi- Tanıtım Ekle

SON DAKİKA

Ekin Koç Kimdir?

Bu biyografi 13 Ekim 2017 - 14:16 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Ekin Koç Kimdir? 21 Haziran 1992 tarihinde Antalya’nın Alanya ilçesinde doğmuştur. Bankacı Annesi Şefika KOÇ, Turizmci Babası Vehbi KOÇ Antalya Manavgat İlçesi yerlisi olan bir ailedir. Ekin 5 yaşına geldiği zaman kardeşi Yetkin dünyaya merhaba demiştir. Yetkin ismini kardeşine Ekin tarafından verilmiştir. Babasının işi dolayısı ile İlköğretimini farklı okullarda okuyarak tamamlayan Ekin KOÇ lise eğitimini Antalya’da Aldemir Atilla Konuk Anadolu Lisesinde görmüştür.

21 Haziran 1992 tarihinde Antalya’nın Alanya ilçesinde doğmuştur. Bankacı Annesi Şefika KOÇ, Turizmci Babası Vehbi KOÇ Antalya Manavgat İlçesi yerlisi olan bir ailedir. Ekin 5 yaşına geldiği zaman kardeşi Yetkin dünyaya merhaba demiştir. Yetkin ismini kardeşine Ekin tarafından verilmiştir. Babasının işi dolayısı ile İlköğretimini farklı okullarda okuyarak tamamlayan Ekin KOÇ lise eğitimini Antalya’da Aldemir Atilla Konuk Anadolu Lisesinde görmüştür.

Liseden sonra ise sıkı bir çalışma döneminin ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümünü kazanmıştır. Şu anda bu okulda 2. sınıf öğrencisidir. Ekin Koç Kimdir

Ekin Koç Kimdir?

180 cm boyunda olan Ekin KOÇ sosyal bir kişiliğe sahip olup düzenli olarak Basketbol, Satranç, Tenis, Futbol ve gitar eğitimleri almıştır. 2011 Yılında İstanbul’da Akademi 35 Buçuk Sanat Evinden oyunculuk dersleri aldı. Kariyer hayatı ise 2013 yılında “Sana Bir Sır Vereceğim” adlı dizide rol alarak başlamıştır. Ardından Benim Adım Gültepe adlı dizide Seyfi Karakterini canlandırmış ve bu dizi ile tanınmıştır.

Genç kızların adeta sevgilisi haline gelen Ekin Koç son olarak Senden Bana Kalan adlı sinema filminde Özgür karakterini başarıyla oynamıştır.

Filmografi

Sinema

2015 -Senden Bana Kalan- Özgür Arıca- Başrol
2015 -Ali ve Nino -Mehmed
2018 -Bizim İçin Şampiyon- Halis Karataş
2021 -Okul Tıraşı- Öğretmen Selim Başrol / Festival Filmi
2021 -Balkaya -Gazeteci Murat

Dizi

2013-2014 -Sana Bir Sır Vereceğim -Tilki (Kıvanç Gündoğdu) Başrol
2014 -Benim Adım Gültepe- Seyfi -Başrol
2015-2016 -Muhteşem Yüzyıl: Kösem -I. Ahmed- Başrol
2017 -Hayat Sırları -Burak Özer
2020-2021 -Uyanış: Büyük Selçuklu -Ahmed Sencer -Başrol
2021- Üç Kuruş -Efe Tekin -Başrol

Dijital

2017 -7 Yüz- Kaan Aykar Başrol
2018 -Bozkır -Nuri Pamir Karagöz

Ekin Koç Biyografisi, Ekin Koç nereli? Ekin Koç hangi dizilerde oynadı? Ekin Koç kaç yaşında?

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
---

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Gal Gadot Kimdir?

Gal Gadot Kimdir? 30 Nisan 1985 tarihinde Rosh Haayin, İsrail‘de doğmuştur. İsrailli oyuncu, yapımcı ve model. 18 yaşında Miss Israil tacını giydi. (daha&helliip;)…

Eda Ece Kimdir?

Eda Ece Kimdir? 20 Haziran 1990'da İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Türk oyuncudur. Şişli Terakki Lisesi ve ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümünü bitirdi. 3 kız çocuklu bir ailenin en küçüğüdür. (daha&helliip;)…

Hasan Denizyaran Kimdir?

Hasan Denizyaran Kimdir? 26 Mayıs 1993 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Aydın Üniversitesi'nde Drama ve Oyunculuk Bölümü mezunu olan Denizyaran, kariyerine modellikle başladı. (daha&helliip;)…

Reshad Strik Kimdir?

Reshad Strik kimdir? 22 Haziran 1981 tarihinde Avustralya'nın Canberra şehrinde dünyaya geldi. Boşnak kökenli olan Reshad Strik, Avustralya Tiyatro ve Sanat Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı. (daha&helliip;)…

Sevcan Orhan Kimdir?

Sevcan Orhan Kimdir? 16 Ağustos 1982 yılı İstanbul doğumludur. Aslen Erzincanlı olan bir Türk halk müziği sanatçısıdır. Küçük yaştan itibaren bağlama, solfej ve nota eğitimi aldı. (daha&helliip;)…

Murat Karan Kimdir?

Murat Karan Kimdir? AREA Araştırma şirket müdürüdür. Politika ile ilgili yorumları dikkat çeken Murat Karan zaman zaman TV programlarında konuk olarak yer alıyor. (daha&helliip;)…

GÜNLÜK HABER AKIŞI

SON DAKİKA HABERLERİ