Ekin Koç Kimdir? - Ekin Koç Biyografisi- Tanıtım Ekle

SON DAKİKA

Ekin Koç Kimdir?

Bu biyografi 13 Ekim 2017 - 14:16 'de eklendi ve 2 kere okundu kez görüntülendi.

Ekin Koç Kimdir? 21 Haziran 1992 tarihinde Antalya’nın Alanya ilçesinde doğmuştur. Bankacı Annesi Şefika KOÇ, Turizmci Babası Vehbi KOÇ Antalya Manavgat İlçesi yerlisi olan bir ailedir. Ekin 5 yaşına geldiği zaman kardeşi Yetkin dünyaya merhaba demiştir. Yetkin ismini kardeşine Ekin tarafından verilmiştir. Babasının işi dolayısı ile İlköğretimini farklı okullarda okuyarak tamamlayan Ekin KOÇ lise eğitimini Antalya’da Aldemir Atilla Konuk Anadolu Lisesinde görmüştür.

21 Haziran 1992 tarihinde Antalya’nın Alanya ilçesinde doğmuştur. Bankacı Annesi Şefika KOÇ, Turizmci Babası Vehbi KOÇ Antalya Manavgat İlçesi yerlisi olan bir ailedir. Ekin 5 yaşına geldiği zaman kardeşi Yetkin dünyaya merhaba demiştir. Yetkin ismini kardeşine Ekin tarafından verilmiştir. Babasının işi dolayısı ile İlköğretimini farklı okullarda okuyarak tamamlayan Ekin KOÇ lise eğitimini Antalya’da Aldemir Atilla Konuk Anadolu Lisesinde görmüştür.

Liseden sonra ise sıkı bir çalışma döneminin ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümünü kazanmıştır. Şu anda bu okulda 2. sınıf öğrencisidir. Ekin Koç Kimdir

Ekin Koç Kimdir?

180 cm boyunda olan Ekin KOÇ sosyal bir kişiliğe sahip olup düzenli olarak Basketbol, Satranç, Tenis, Futbol ve gitar eğitimleri almıştır. 2011 Yılında İstanbul’da Akademi 35 Buçuk Sanat Evinden oyunculuk dersleri aldı. Kariyer hayatı ise 2013 yılında “Sana Bir Sır Vereceğim” adlı dizide rol alarak başlamıştır. Ardından Benim Adım Gültepe adlı dizide Seyfi Karakterini canlandırmış ve bu dizi ile tanınmıştır.

Genç kızların adeta sevgilisi haline gelen Ekin Koç son olarak Senden Bana Kalan adlı sinema filminde Özgür karakterini başarıyla oynamıştır.

Filmografi

Sinema

2015 -Senden Bana Kalan- Özgür Arıca- Başrol
2015 -Ali ve Nino -Mehmed
2018 -Bizim İçin Şampiyon- Halis Karataş
2021 -Okul Tıraşı- Öğretmen Selim Başrol / Festival Filmi
2021 -Balkaya -Gazeteci Murat

Dizi

2013-2014 -Sana Bir Sır Vereceğim -Tilki (Kıvanç Gündoğdu) Başrol
2014 -Benim Adım Gültepe- Seyfi -Başrol
2015-2016 -Muhteşem Yüzyıl: Kösem -I. Ahmed- Başrol
2017 -Hayat Sırları -Burak Özer
2020-2021 -Uyanış: Büyük Selçuklu -Ahmed Sencer -Başrol
2021- Üç Kuruş -Efe Tekin -Başrol

Dijital

2017 -7 Yüz- Kaan Aykar Başrol
2018 -Bozkır -Nuri Pamir Karagöz

Ekin Koç Biyografisi, Ekin Koç nereli? Ekin Koç hangi dizilerde oynadı? Ekin Koç kaç yaşında?

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
---

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hande Doğandemir Kimdir?

Hande Doğandemir Kimdir ? 22 Kasım 1985 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi sosyoloji bölümünden mezun oldu. İletişim sosyolojisi üzerinde çalıştı. (daha&helliip;)…

Hüner Coşkuner Kimdir?

Hüner Coşkuner Kimdir? 1 Nisan 1963 yılında İstanbul'da doğmuştur. Klasik Türk müziği şarkıcısı Coşkuner 57 yaşındadır. Hüner Coşkuner, lise yıllarında Emin Ongan yönetimindeki Üsküdar Cemiyeti'ne giderek çok büyük bir birikime sahip oldu. (daha&helliip;)…

Zeynep Demirel Kimdir?

Zeynep Demirel Kimdir? 9 Temmuz 1989 yılı İstanbul doğumludur. Tam adı Zeynep Kübra Sever Demirel'dir. Küçük yaşta ailesiyle Belçika'ya yerleşti. Üniversite eğitimini radyo-televizyon ve sinema bölümünde lisans alanında tamamladı. (daha&helliip;)…

Berna Keklikler Kimdir?

Berna Keklikler Kimdir? 25 Şubat 1989 tarihinde Almanya, Gelsenkirchen’de gurbetçi bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi. Berrin Keklikler (d.1994) adında kız kardeşi vardır. Liseyi Almanya’da bitirdi. (daha&helliip;)…

Damla Sönmez Kimdir?

Damla Sönmez Kimdir? 3 Mayıs 1987 tarihinde İstanbul’da doğdu. Annesi Figen Sönmez, babası Muammer Sönmez’dir.  St. Joseph Fransız Lisesi’nden mezun olduktan sonra Paris Sorbonne Üniversitesi’nde başladığı tiyatro eğitimini Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde burslu olarak tamamladı. (daha&helliip;)…

Damla Makar Kimdir?

Damla Makar Kimdir? 1996 İstanbul doğumlu olan Damla Makar, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünü bitirdikten (2020) sonra Aleksander Zelwerowicz Sanat Akademisinde oyunculuk eğitimi aldı. (daha&helliip;)…

GÜNLÜK HABER AKIŞI

SON DAKİKA HABERLERİ