Caner Cindoruk Kimdir? - Tanıtım Ekle

SON DAKİKA

Caner Cindoruk Kimdir?

Bu biyografi 13 Ekim 2017 - 14:05 'de eklendi ve 3 kere okundu kez görüntülendi.

Caner Cindoruk Kimdir? 1980 yılı Adana doğumludur. İki kardeşi de oyuncu olan ve babası öykü kitapları yazan Cindoruk, ailesinin de etkisiyle tiyatroya yöneldi. Çukurova Üniversitesinde işletme okudu. Üniversitede okuduğu yıllarda, okulun tiyatro topluluğunda oyuncu, yönetici bulundu. Babası iki kez Orhan Kemal Öykü Ödülü’nü almış üretken bir öykü yazarı olan Zafer Doruk’dur. Biri Taner Cindoruk adında oyuncu olan iki kardeşi vardır.

Caner Cindoruk kimdir?

Amcası Erdal Cindoruk, tiyatro oyuncuydu. Çocukluk yılları kuliste geçti. Hiçbir iş ağır gelmedi ona bu uğurda. Çıraklığını çay getirerek yaptı. Ortaokulda, lisede, üniversitede sergilenen oyunlarda hep bir sahne buldu kendine. İlk profesyonel rolüyse ‘Fehim Paşa Konağı’ndaki ‘Yusuf’tu.

1997 yılında Adana Seyhan Belediyesi Tiyatro Topluluğu ile beraber ilk profesyonel tiyatro oyununa çıktı. 10 yıl boyunca Seyhan Belediye ve Adana Şehir Tiyatro‘larında oyuncu olarak görev aldı. 2006 yılında dört çocukluk arkadaşıyla İstanbul‘a geldi.

2006 yılında, Benelminel filmi ile birlikte sinema kariyerine başladı; bu filmde Özgü Namal ile ilk defa çalışma şansını elde etti. 2008 yılında ise Kelebek filminde rol aldı.  2007 yılında, Kara Güneş adlı diziyle birlikte televizyon dizilerinde görülmeye başlayan Cindoruk,2008 yılında Geç Gelen Bahar ve Yaprak Dökümü dizilerinde rol aldı. Yaprak Dökümü’nde canlandırdığı Doktor Nazmi karakteri büyük ilgi gördü.

Caner Cindoruk Kimdir?

Caner Cindoruk, 2009 yazında başlayan ve Orhan Kemal‘in aynı adı taşıyan unutulmaz eserinden uyarlanan Hanımın Çiftliği adlı dizide Kemal rolünü canlandırdı, dizideki rol arkadaşları Mehmet Aslantuğ ve Özgü Namal‘dır. 2012 yılında yönetmen Bahman Gobadi‘nin “Gergedan Mevsimi” filminde Yılmaz Erdoğan ve Monica Belluci‘yle oynadı.

İstanbul Moda’da oturan Caner Cindoruk, özel hayatında salaş giyinmeyi çok seviyor

Filmografi

Sinema

2012 -Elveda Katya- Veli
-Gergedan Mevsimi- Sahel
-Yabancı -Ferhat
2014- Çalsın Sazlar -Mahir
2016 -Kor- Cemal
-Dar Elbise- Apo
-Ekşi Elmalar -Samet
2018 -İçerdekiler- Öğretmen

Televizyon (Dizi)

2007 -Kara Güneş -Alişir
2008 -Geç Gelen Bahar- Ali
-Yaprak Dökümü -Doktor Nazmi
2009-2011 -Hanımın Çiftliği- Kemal
2011-2012 -Firar -Nadir
2013 -Ateş Altında Aşk
2013-Aramızda Kalsın -Civan
2016 -İstanbul Sokakları -Fırat
2016-2017 -Muhteşem Yüzyıl Kösem- Silahtar Mustafa Paşa
2017-2019 -Kadın -Sarp Çeşmeli/Alp Karahan
2020 -Zemheri -Ertan Demirkan
2020- Sadakatsiz- Volkan Arslan

Caner Cindoruk Biyografisi, Caner Cindoruk nereli? Caner Cindoruk hangi dizilerde oynadı? Caner Cindoruk kaç yaşında?

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
---

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hande Doğandemir Kimdir?

Hande Doğandemir Kimdir ? 22 Kasım 1985 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi sosyoloji bölümünden mezun oldu. İletişim sosyolojisi üzerinde çalıştı. (daha&helliip;)…

Hüner Coşkuner Kimdir?

Hüner Coşkuner Kimdir? 1 Nisan 1963 yılında İstanbul'da doğmuştur. Klasik Türk müziği şarkıcısı Coşkuner 57 yaşındadır. Hüner Coşkuner, lise yıllarında Emin Ongan yönetimindeki Üsküdar Cemiyeti'ne giderek çok büyük bir birikime sahip oldu. (daha&helliip;)…

Zeynep Demirel Kimdir?

Zeynep Demirel Kimdir? 9 Temmuz 1989 yılı İstanbul doğumludur. Tam adı Zeynep Kübra Sever Demirel'dir. Küçük yaşta ailesiyle Belçika'ya yerleşti. Üniversite eğitimini radyo-televizyon ve sinema bölümünde lisans alanında tamamladı. (daha&helliip;)…

Berna Keklikler Kimdir?

Berna Keklikler Kimdir? 25 Şubat 1989 tarihinde Almanya, Gelsenkirchen’de gurbetçi bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi. Berrin Keklikler (d.1994) adında kız kardeşi vardır. Liseyi Almanya’da bitirdi. (daha&helliip;)…

Damla Sönmez Kimdir?

Damla Sönmez Kimdir? 3 Mayıs 1987 tarihinde İstanbul’da doğdu. Annesi Figen Sönmez, babası Muammer Sönmez’dir.  St. Joseph Fransız Lisesi’nden mezun olduktan sonra Paris Sorbonne Üniversitesi’nde başladığı tiyatro eğitimini Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde burslu olarak tamamladı. (daha&helliip;)…

Damla Makar Kimdir?

Damla Makar Kimdir? 1996 İstanbul doğumlu olan Damla Makar, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünü bitirdikten (2020) sonra Aleksander Zelwerowicz Sanat Akademisinde oyunculuk eğitimi aldı. (daha&helliip;)…

GÜNLÜK HABER AKIŞI

SON DAKİKA HABERLERİ