Ali Sunal Kimdir? - Ali Sunal Biyografisi - Tanıtım Ekle

SON DAKİKA

Ali Sunal Kimdir?

Bu biyografi 05 Ağustos 2017 - 23:29 'de eklendi ve 1 kere okundu kez görüntülendi.

Ali Sunal Kimdir? 22 Eylül 1977 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Annesi Gül Sunal, Babası Kemal Sunal’dır. Aslen Malatya’lıdır. Kız kardeşi Ezo Sunal’da tiyatrocudur. İstanbul Yeditepe Üniversitesi’nde İşletme eğitimi aldı ve 1999 yılında mezun oldu.Ali Sunal, 22 Eylül 1977 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Annesi Gül Sunal, Babası Kemal Sunal’dır. Aslen Malatya’lıdır. Kız kardeşi Ezo Sunal’da tiyatrocudur. İstanbul Yeditepe Üniversitesi’nde İşletme eğitimi aldı ve 1999 yılında mezun oldu.

Sadri Alışık Kültür Merkezi Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu, Tiyatro İstanbul gibi topluluklarda çalıştı. Sinema ve dizi filmlerde rol aldı.
Güldür Güldür Show’da koreografi yönetmenliği yapmaktadır. “Güldür Güldür” adlı televizyon şovunda Çağlar Çorumlu, Alper Kul, Aylin Kontente, Aziz Aslan, Burak Topaloğlu, Dilşah Demir, Doğa Rutkay, Doğukan Polat, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Onur Buldu, Özgün Aydın, Şirincan Çakıroğlu ile beraber oynadı. Ali Sunal Kimdir?

22 Temmuz 2011 yılında Ali Sunal ile Gökçe Bahadır hayatlarını birleştirdiler. Ancak evliliklerini pek uzun sürdüremediler ve 23 Şubat 2012 yılında tek celsede boşandılar.

Şu anda Güldür Güldür Show’da koreografi yönetmenliği yapmaktadır. “Güldür Güldür” adlı televizyon şovunda Çağlar Çorumlu, Alper Kul, Aylin Kontente, Aziz Aslan, Burak Topaloğlu, Dilşah Demir, Doğa Rutkay, Doğukan Polat, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Onur Buldu, Özgün Aydın, Şirincan Çakıroğlu ile beraber oynadı.

İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümünden 1999 yılında mezun oldu. Hâlen Tiyatro İstanbul bünyesinde görev yapmaktadır. 2011 yılının Temmuz ayında oyuncu Gökçe Bahadır ile evlendi. Çift 23 Şubat 2012 günü tek celsede boşandı. 2018 yılında avukat Nazlı Kurbanzade ile evlendi.

Ali Sunal Kimdir

Filmografi

Film

2008 -Sıfır Noktası Ozan Televizyon filmi
2014 -Yusuf Yusuf- Yusuf -Başrol oyuncusu
2015 -Hayat Öpücüğü -Metin -Başrol oyuncusu
2016 -Dedemin Fişi -Rıfat Çirçi/Sırat Çirçi -Konuk oyuncu
2019 -Hareket Sekiz -Polis memuru- Başrol oyuncusu

Televizyon

2010 -Yaprak Dökümü- Serhat Kuyuncu- 5. sezon
2011 Huzurum Kalmadı
2012 İnsanlar Alemi Aziz
2013- Güldür Güldür Show -Aziz Sunucu ve oyuncu
2013 -Güzel Çirkin -Murat Komiser- Başrol oyuncusu

Ali Sunal Biyografisi, Ali Sunal nereli? Ali Sunal hangi dizilerde oynadı? Ali Sunal kaç yaşında?

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
---

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hande Doğandemir Kimdir?

Hande Doğandemir Kimdir ? 22 Kasım 1985 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi sosyoloji bölümünden mezun oldu. İletişim sosyolojisi üzerinde çalıştı. (daha&helliip;)…

Hüner Coşkuner Kimdir?

Hüner Coşkuner Kimdir? 1 Nisan 1963 yılında İstanbul'da doğmuştur. Klasik Türk müziği şarkıcısı Coşkuner 57 yaşındadır. Hüner Coşkuner, lise yıllarında Emin Ongan yönetimindeki Üsküdar Cemiyeti'ne giderek çok büyük bir birikime sahip oldu. (daha&helliip;)…

Zeynep Demirel Kimdir?

Zeynep Demirel Kimdir? 9 Temmuz 1989 yılı İstanbul doğumludur. Tam adı Zeynep Kübra Sever Demirel'dir. Küçük yaşta ailesiyle Belçika'ya yerleşti. Üniversite eğitimini radyo-televizyon ve sinema bölümünde lisans alanında tamamladı. (daha&helliip;)…

Berna Keklikler Kimdir?

Berna Keklikler Kimdir? 25 Şubat 1989 tarihinde Almanya, Gelsenkirchen’de gurbetçi bir ailenin kızı olarak dünyaya geldi. Berrin Keklikler (d.1994) adında kız kardeşi vardır. Liseyi Almanya’da bitirdi. (daha&helliip;)…

Damla Sönmez Kimdir?

Damla Sönmez Kimdir? 3 Mayıs 1987 tarihinde İstanbul’da doğdu. Annesi Figen Sönmez, babası Muammer Sönmez’dir.  St. Joseph Fransız Lisesi’nden mezun olduktan sonra Paris Sorbonne Üniversitesi’nde başladığı tiyatro eğitimini Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde burslu olarak tamamladı. (daha&helliip;)…

Damla Makar Kimdir?

Damla Makar Kimdir? 1996 İstanbul doğumlu olan Damla Makar, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünü bitirdikten (2020) sonra Aleksander Zelwerowicz Sanat Akademisinde oyunculuk eğitimi aldı. (daha&helliip;)…

GÜNLÜK HABER AKIŞI

SON DAKİKA HABERLERİ