Ali Sunal Kimdir? - Ali Sunal Biyografisi - Tanıtım Ekle

SON DAKİKA

Ali Sunal Kimdir?

Bu biyografi 05 Ağustos 2017 - 23:29 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Ali Sunal Kimdir? 22 Eylül 1977 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Annesi Gül Sunal, Babası Kemal Sunal’dır. Aslen Malatya’lıdır. Kız kardeşi Ezo Sunal’da tiyatrocudur. İstanbul Yeditepe Üniversitesi’nde İşletme eğitimi aldı ve 1999 yılında mezun oldu.Ali Sunal, 22 Eylül 1977 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Annesi Gül Sunal, Babası Kemal Sunal’dır. Aslen Malatya’lıdır. Kız kardeşi Ezo Sunal’da tiyatrocudur. İstanbul Yeditepe Üniversitesi’nde İşletme eğitimi aldı ve 1999 yılında mezun oldu.

Sadri Alışık Kültür Merkezi Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu, Tiyatro İstanbul gibi topluluklarda çalıştı. Sinema ve dizi filmlerde rol aldı.
Güldür Güldür Show’da koreografi yönetmenliği yapmaktadır. “Güldür Güldür” adlı televizyon şovunda Çağlar Çorumlu, Alper Kul, Aylin Kontente, Aziz Aslan, Burak Topaloğlu, Dilşah Demir, Doğa Rutkay, Doğukan Polat, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Onur Buldu, Özgün Aydın, Şirincan Çakıroğlu ile beraber oynadı. Ali Sunal Kimdir?

22 Temmuz 2011 yılında Ali Sunal ile Gökçe Bahadır hayatlarını birleştirdiler. Ancak evliliklerini pek uzun sürdüremediler ve 23 Şubat 2012 yılında tek celsede boşandılar.

Şu anda Güldür Güldür Show’da koreografi yönetmenliği yapmaktadır. “Güldür Güldür” adlı televizyon şovunda Çağlar Çorumlu, Alper Kul, Aylin Kontente, Aziz Aslan, Burak Topaloğlu, Dilşah Demir, Doğa Rutkay, Doğukan Polat, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Onur Buldu, Özgün Aydın, Şirincan Çakıroğlu ile beraber oynadı.

İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümünden 1999 yılında mezun oldu. Hâlen Tiyatro İstanbul bünyesinde görev yapmaktadır. 2011 yılının Temmuz ayında oyuncu Gökçe Bahadır ile evlendi. Çift 23 Şubat 2012 günü tek celsede boşandı. 2018 yılında avukat Nazlı Kurbanzade ile evlendi.

Ali Sunal Kimdir

Filmografi

Film

2008 -Sıfır Noktası Ozan Televizyon filmi
2014 -Yusuf Yusuf- Yusuf -Başrol oyuncusu
2015 -Hayat Öpücüğü -Metin -Başrol oyuncusu
2016 -Dedemin Fişi -Rıfat Çirçi/Sırat Çirçi -Konuk oyuncu
2019 -Hareket Sekiz -Polis memuru- Başrol oyuncusu

Televizyon

2010 -Yaprak Dökümü- Serhat Kuyuncu- 5. sezon
2011 Huzurum Kalmadı
2012 İnsanlar Alemi Aziz
2013- Güldür Güldür Show -Aziz Sunucu ve oyuncu
2013 -Güzel Çirkin -Murat Komiser- Başrol oyuncusu

Ali Sunal Biyografisi, Ali Sunal nereli? Ali Sunal hangi dizilerde oynadı? Ali Sunal kaç yaşında?

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
---

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Gal Gadot Kimdir?

Gal Gadot Kimdir? 30 Nisan 1985 tarihinde Rosh Haayin, İsrail‘de doğmuştur. İsrailli oyuncu, yapımcı ve model. 18 yaşında Miss Israil tacını giydi. (daha&helliip;)…

Eda Ece Kimdir?

Eda Ece Kimdir? 20 Haziran 1990'da İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Türk oyuncudur. Şişli Terakki Lisesi ve ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümünü bitirdi. 3 kız çocuklu bir ailenin en küçüğüdür. (daha&helliip;)…

Hasan Denizyaran Kimdir?

Hasan Denizyaran Kimdir? 26 Mayıs 1993 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Aydın Üniversitesi'nde Drama ve Oyunculuk Bölümü mezunu olan Denizyaran, kariyerine modellikle başladı. (daha&helliip;)…

Reshad Strik Kimdir?

Reshad Strik kimdir? 22 Haziran 1981 tarihinde Avustralya'nın Canberra şehrinde dünyaya geldi. Boşnak kökenli olan Reshad Strik, Avustralya Tiyatro ve Sanat Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı. (daha&helliip;)…

Sevcan Orhan Kimdir?

Sevcan Orhan Kimdir? 16 Ağustos 1982 yılı İstanbul doğumludur. Aslen Erzincanlı olan bir Türk halk müziği sanatçısıdır. Küçük yaştan itibaren bağlama, solfej ve nota eğitimi aldı. (daha&helliip;)…

Murat Karan Kimdir?

Murat Karan Kimdir? AREA Araştırma şirket müdürüdür. Politika ile ilgili yorumları dikkat çeken Murat Karan zaman zaman TV programlarında konuk olarak yer alıyor. (daha&helliip;)…

GÜNLÜK HABER AKIŞI

SON DAKİKA HABERLERİ