Yağmur Atacan Kimdir?

Yağmur Atacan Kimdir?

Kimdir

Yağmur Atacan Kimdir? 19 Mayıs 1983 tarihinde doğmuştur. Yugoslavya göçmeni bir ailenin çocuğudur. İlkokulu Eskişehir’de, Lise eğitimini Üsküdar Anadolu Lisesi’nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü’nü bitirdi.

Yağmur Atacan, lise yıllarında amatör olarak ve 2002 yılında Canbaz isimli oyunda oynadığı “Bebeto” karakteriyle tiyatro sahnesinde yer aldı. Ayrıca profesyonel baterist olarak 2001 yılından 2005 yılına kadar Arkhe ve Hi-Jack gruplarında çalıştı. Yağmur Atacan Kimdir

2006 yılında TRT’de “Ben İstersem” adlı programın sunuculuğunu yaptı. Yağmur Atacan, ek iş olarak otomobil galericiliği yapmaktadır.

Atacan, 12 Nisan 2008 tarihinde, ünlü oyuncu Pınar Altuğ ile hayatını birleştirdi. Bu evliliğinden 2009 yılında “Su” adında bir kız evladı oldu. Atacan, ‘Doktorlar’ gibi bir çok dizi filmde başarıyla rol almıştır.

Ayrıca müzik yaşantısında profesyonel baterist olarak 2001, 2002, 2003, 2004, 2005 yıllarında Arkhé ve Hi-Jack gruplarında bulundu. 2006 yılında TRT televizyonunda “Ben İstersem” adlı programın sunuculuğunu yaptı.

2007 yılının Eylül ayında Pınar Altuğ ile nişanlandılar ve 12 Nisan 2008’de dünya evine girdiler. 27 Ocak 2009 tarihinde eşi Pınar Altuğ ile Su adını verdikleri kızlarını kucaklarına aldılar. Ticaret hayatına atılmış ve tekne satmaktadır.

Filmografi

2012 – İlk Aşkım / Serkan
2011 – Doktorlar
2010 – Acil Servisi
2008 – Avanak Kuzenler
2008 – Sınıf
2007 – Çılgın Dersane
2006 – Sınav
2005 – Nefes Nefese
2005 – El Bebek Gül Bebek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir