Tuba Ünsal Kimdir?

Tuba Ünsal Kimdir?

Kimdir

Tuba Ünsal Kimdir? 7 Aralık 1981 tarihinde Denizli’de dünyaya gelmiştir. Annesi el sanatları öğretmeni, babası asker. Malatya’da yaşayan Ebru adında evli bir ablası var. İlkokulu Vize, Kırklareli’de okudu, ortaokulu Şanlıurfa’da okudu. Tuba Ünsal Kimdir

Tuba Ünsal Kimdir?

Liseye ise İzmir’de başlayıp bitirdi. Lisedeyken voleybol takımında ve tiyatro kulübündeydi. Üniversiteye Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İşletme Bölümü’nde başladı. Birinci sınıfında okurken, öğrenimine ara verdi. Daha sonra İstanbul Bilgi Üniversitesinde eğitimini tamamladı.

1998 yılında Elite Model Look yarışmasına katıldı. Ardından profesyonel mankenlik yapmaya başladı. Sonra Fransa’ya gitti. Birkaç ay burada’Kartal Sanat Tiyatrosu’na girdi. Ve burada ‘Rıfat Ilgaz Sahnesi’nde oyunculuk yaptı.
Los Angeles’ta Stella Eller akademide oyunculuk eğitimi aldı.

Çeşitli televizyon dizileri ve sinema filmlerinde rol aldı, televizyon programları yaptı. 2003 yılında Yılmaz Erdoğan’ın çektiği “Vizontele Tuuba” filminde oynadı.

Evlilikleri :
1.evliliği : 2004 yılında Cem Cantaş ile evlendi. 2006 yılında boşandı.
2.evliliği : 2010 yılında Murat Pilevneli ile evlendi. 2012 yılında boşandı. Sare Pilevneli (d.2010) adında bir kızı var.
3.evliliği : 31 Mayıs 2013 tarihinde gazeteci Mirgün Cabas ile Almanya’nın Berlin şehrinde evlendi. Civan Mert Cabas (d.24 Kasım2013) adında Los Angelas’ta doğurduğu bir oğlu var.

Filmografi

2009 Bu Kalp Seni Unutur Mu? -Gülümsün Peker Doğan Başrol Oyuncusu
2009 Canını Sevdiğim İstanbul’u -Oya Çakır-Komiser Yardımcısı Başrol Oyuncusu
2011 Tövbeler Tövbesi -Pelin Taşpınar Başrol Oyuncusu
2013 Öyle Bir Geçer Zaman ki -Filiz Yardımcı Karakter
2013 Bebek İşi -Konuk Oyuncu
2014 Ruhumun Aynası -Elçin Başrol Oyuncusu
2017 İçerde -Handan Konuk Oyuncu
2020 Aşk 101 – Yetişkin Eda Yardımcı Karakter (1. sezon)
2021 Aşk 102 – Yetişkin Eda Yardımcı Karakter (2. sezon)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir