Sinem Kobal Kimdir? - Sinem Kobal Biyografisi - Tanıtım Ekle

SON DAKİKA

Sinem Kobal Kimdir?

Bu biyografi 12 Şubat 2016 - 12:53 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Sinem Kobal Kimdir? 14 Ağustos 1987 İstanbul doğumlu Türk oyuncudur. 14 Ağustos 1987 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen Rize, Hemşinli bir ailenin kızıdır.

Babası inşaat mühendisi, annesi ise ev hanımıdır. Kerem adında Selena dizisinde Atacan Baybars adlı karakterini canlandıran bir erkek kardeşi bulunmaktadır.

Sinem Kobal Kimdir?

Star TV’de yayınlanan Hürrem Sultan dizisinde rol Ayşe karakterini canlandırmıştır. Sinem Kobal, dört yaşında Yıldız Alper bale okulunda başladığı bale eğitimine sekiz yıl devam etmiştir. Royal Akademi’den diplomasını almıştır. İSTEK Vakfı Özel Acıbadem Lisesi’ni 2001 yılında bitirmiştir. Başarılı bir öğrenci olan Sinem Kobal, ortaokulda öğrenci iken, voleybol takımıyla ikincilik ve step birinciliği kazanmıştır. Şimdi ise latin dansı ve Aikido sporu yapmaktadır.

Dormen Tiyatrosunda aldığı eğitimle sanat hayatına giriş yapmış, henüz 13 yaşındayken ilk kez “Dadı” adlı televizyon dizisinde rol almaya başlamıştır. Daha sonra bir sezon da Uygur Tiyatrosu’nda çalışmıştır.

Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü mezunudur.

atv’de yayınlanmış olan Selena adlı bir fantastik dizide Selena adlı bir karakteri oynamıştır. Akatlar Kültür Merkezi’nde yapılan “Jetix Çocuk Ödülleri Ödül Töreni”nde başrolünü oynadığı Selena dizisi En Sevilen Yerli Televizyon Dizisi seçilmiş, Sinem Kobal ise yine bu törende En Sevilen Türk Kadın Oyuncu seçilmiştir.

2010 Yazında Kanal D’de başlayan daha sonra Star TV’de yayınlanan Küçük Sırlar dizisinde Su karakterini canlandırdı.

Sinem Kobal Kimdir

5 Şubat 2010’da Romantik Komedi filminde “Didem” karakterini canlandırdı. 14 Şubat 2013’de ise Romantik Komedi 2 vizyona girdi, bu filmde Kobal aynı rolü tekrarladı.

Sinem Kobal, 2016 yılında oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile hayatını birleştirdi. Çiftin 21 Ekim 2020 yılında bir kız çocukları oldu.

Filmografi
Film

2006 -Dünyayı Kurtaran Adam’ın Oğlu -Bianca
2008 -Ayakta Kal Yasemin
2010 -Romantik Komedi -Didem
2013 -Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda
2015 -Yaktın Beni -İpek

Televizyon

2005 -Nefes Nefese -Aslı Gül
2006 -Belalı Baldız- Cavidan 1 bölüm (6)
2006–2009 -Selena -Selena Başrol Oyuncusu
2010–2011 -Küçük Sırlar- Su Başrol Oyuncusu
2014–2015 -Gönül İşleri- Sevda Başrol Oyuncusu
2015 -Analar ve Anneler -Zeliha Başrol Oyuncusu
2017- Yüz Yüze Seliha- Başrol Oyuncusu

Sinem Kobal Biyografisi, Sinem Kobal nereli? Sinem Kobal hangi dizilerde oynadı? Sinem Kobal kaç yaşında?

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
---

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Gal Gadot Kimdir?

Gal Gadot Kimdir? 30 Nisan 1985 tarihinde Rosh Haayin, İsrail‘de doğmuştur. İsrailli oyuncu, yapımcı ve model. 18 yaşında Miss Israil tacını giydi. (daha&helliip;)…

Eda Ece Kimdir?

Eda Ece Kimdir? 20 Haziran 1990'da İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Türk oyuncudur. Şişli Terakki Lisesi ve ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümünü bitirdi. 3 kız çocuklu bir ailenin en küçüğüdür. (daha&helliip;)…

Hasan Denizyaran Kimdir?

Hasan Denizyaran Kimdir? 26 Mayıs 1993 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Aydın Üniversitesi'nde Drama ve Oyunculuk Bölümü mezunu olan Denizyaran, kariyerine modellikle başladı. (daha&helliip;)…

Reshad Strik Kimdir?

Reshad Strik kimdir? 22 Haziran 1981 tarihinde Avustralya'nın Canberra şehrinde dünyaya geldi. Boşnak kökenli olan Reshad Strik, Avustralya Tiyatro ve Sanat Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı. (daha&helliip;)…

Sevcan Orhan Kimdir?

Sevcan Orhan Kimdir? 16 Ağustos 1982 yılı İstanbul doğumludur. Aslen Erzincanlı olan bir Türk halk müziği sanatçısıdır. Küçük yaştan itibaren bağlama, solfej ve nota eğitimi aldı. (daha&helliip;)…

Murat Karan Kimdir?

Murat Karan Kimdir? AREA Araştırma şirket müdürüdür. Politika ile ilgili yorumları dikkat çeken Murat Karan zaman zaman TV programlarında konuk olarak yer alıyor. (daha&helliip;)…

GÜNLÜK HABER AKIŞI

SON DAKİKA HABERLERİ