Onur Tuna Kimdir? - Onur Tuna Biyografisi - Tanıtım Ekle

SON DAKİKA

Onur Tuna Kimdir?

Bu biyografi 31 Temmuz 2017 - 12:40 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Onur Tuna Kimdir? 16 Temmuz 1988 yılında Çanakkale Gelibolu doğumlu. Annesi tapu dairesinden emekli, babası matematik öğretmenidir. Bir abisi vardır. 9 Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesinde lisans eğitimini tamamladı. Ege Üniversitesi konservatuvarında Sanat Müziği ses eğitimi de aldı. Gitar çalmasını bilen Onur Tuna’nın Acın Verdi ve Tıpkı Sen adlı iki şarkısı da vardır. Ayrıca 70’e yakın şarkısı vardır.

Onur Tuna Kimdir?

Müziğe ilgili bilinen sanatçının 70 adet bestesi bulunmaktadır. Onur Tuna İstanbul’da ikamet ediyor. Ortaokul yıllarından beri lisanslı voleybol ve basketbol oynamıştır İzmir’ de 4 yıl profesyonel mankenlik yapmıştır.
1,95 boyunda olan Onur Tuna, ortaokul yıllarından itibaren lisanslı voleybol ve basketbol oynadı. Ortaokul ve lise yıllarında tiyatro oyunlarında yer almaya başladı. İzmir’de Üniversitede okurken 4 yıl profesyonel mankenlik yaptı. İzmir Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldı.

Atv’de başlayan Mahsun Kırmızıgül’ün yeni dizisi ‘hayat devam ediyor’ da ailenin en büyük çocuğu Siraç karakterini canlandırıyor aynı zaman’da müzikle uğraşan.

Onur Tuna Kimdir

Huzur Sokağı’nın 40. bölümünden itibaren ekrana gelecek olan Onur Tuna, dizide babasını kaybettikten zengin olan Ali adlı karakteri oynamıştır.

Senaryosunu Mahsun Kırmızıgül’ün yazdığı 2011 yılında Atv’de oynamaya başlayan “Hayat Devam Ediyor” adlı dizide Siraç Bakırcı karakterini canlandırırken, Fikret Kuşkan, Şenay Gürler, Rozet Hubeş, Arif Erkin Güzelbeyoğlu, Menderes Samancılar ile birlikte rol aldı.

2014 yılında başrolleri Farah Zeynep Abdullah ve Engin Akyürek’in paylaştığı “Bi Küçük Eylül Meselesi” adlı sinema filminde rol aldı.

Filmografisi
Sinema

2014 -Bi Küçük Eylül Meselesi- Atıl
2020 -Ağır Romantik -Kerem Babayiğit
2022 -Benden Ne Olur? -Soner Güler

Televizyon

2011-2012 -Hayat Devam Ediyor- Siraç Bakırcı
2013 -Huzur Sokağ-ı Ali Taner Atahan
2014-2016 -Filinta -Filinta Mustafa
2016-2017 -Cesur Yürek -Ömer Korkmaz
2018-2019 -Yasak Elma -Alihan Taşdemir
2019-2021 -Mucize Doktor- Ferman Eryiğit
2021- -Mahkum -Savcı Fırat Bulut

Onur Tuna Biyografisi, Onur Tuna nereli? Onur Tuna hangi dizilerde oynadı? Onur Tuna kaç yaşında?

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
---

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Gal Gadot Kimdir?

Gal Gadot Kimdir? 30 Nisan 1985 tarihinde Rosh Haayin, İsrail‘de doğmuştur. İsrailli oyuncu, yapımcı ve model. 18 yaşında Miss Israil tacını giydi. (daha&helliip;)…

Eda Ece Kimdir?

Eda Ece Kimdir? 20 Haziran 1990'da İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Türk oyuncudur. Şişli Terakki Lisesi ve ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümünü bitirdi. 3 kız çocuklu bir ailenin en küçüğüdür. (daha&helliip;)…

Hasan Denizyaran Kimdir?

Hasan Denizyaran Kimdir? 26 Mayıs 1993 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Aydın Üniversitesi'nde Drama ve Oyunculuk Bölümü mezunu olan Denizyaran, kariyerine modellikle başladı. (daha&helliip;)…

Reshad Strik Kimdir?

Reshad Strik kimdir? 22 Haziran 1981 tarihinde Avustralya'nın Canberra şehrinde dünyaya geldi. Boşnak kökenli olan Reshad Strik, Avustralya Tiyatro ve Sanat Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı. (daha&helliip;)…

Sevcan Orhan Kimdir?

Sevcan Orhan Kimdir? 16 Ağustos 1982 yılı İstanbul doğumludur. Aslen Erzincanlı olan bir Türk halk müziği sanatçısıdır. Küçük yaştan itibaren bağlama, solfej ve nota eğitimi aldı. (daha&helliip;)…

Murat Karan Kimdir?

Murat Karan Kimdir? AREA Araştırma şirket müdürüdür. Politika ile ilgili yorumları dikkat çeken Murat Karan zaman zaman TV programlarında konuk olarak yer alıyor. (daha&helliip;)…

GÜNLÜK HABER AKIŞI

SON DAKİKA HABERLERİ