Onur Tuna Kimdir? - Onur Tuna Biyografisi - Tanıtım Ekle

SON DAKİKA

Onur Tuna Kimdir?

Bu biyografi 31 Temmuz 2017 - 12:40 'de eklendi ve 1 kere okundu kez görüntülendi.

Onur Tuna Kimdir? 16 Temmuz 1988 yılında Çanakkale Gelibolu doğumlu. Annesi tapu dairesinden emekli, babası matematik öğretmenidir. Bir abisi vardır. 9 Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesinde lisans eğitimini tamamladı. Ege Üniversitesi konservatuvarında Sanat Müziği ses eğitimi de aldı. Gitar çalmasını bilen Onur Tuna’nın Acın Verdi ve Tıpkı Sen adlı iki şarkısı da vardır. Ayrıca 70’e yakın şarkısı vardır.

Onur Tuna Kimdir?

Müziğe ilgili bilinen sanatçının 70 adet bestesi bulunmaktadır. Onur Tuna İstanbul’da ikamet ediyor. Ortaokul yıllarından beri lisanslı voleybol ve basketbol oynamıştır İzmir’ de 4 yıl profesyonel mankenlik yapmıştır.
1,95 boyunda olan Onur Tuna, ortaokul yıllarından itibaren lisanslı voleybol ve basketbol oynadı. Ortaokul ve lise yıllarında tiyatro oyunlarında yer almaya başladı. İzmir’de Üniversitede okurken 4 yıl profesyonel mankenlik yaptı. İzmir Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldı.

Atv’de başlayan Mahsun Kırmızıgül’ün yeni dizisi ‘hayat devam ediyor’ da ailenin en büyük çocuğu Siraç karakterini canlandırıyor aynı zaman’da müzikle uğraşan.

Onur Tuna Kimdir

Huzur Sokağı’nın 40. bölümünden itibaren ekrana gelecek olan Onur Tuna, dizide babasını kaybettikten zengin olan Ali adlı karakteri oynamıştır.

Senaryosunu Mahsun Kırmızıgül’ün yazdığı 2011 yılında Atv’de oynamaya başlayan “Hayat Devam Ediyor” adlı dizide Siraç Bakırcı karakterini canlandırırken, Fikret Kuşkan, Şenay Gürler, Rozet Hubeş, Arif Erkin Güzelbeyoğlu, Menderes Samancılar ile birlikte rol aldı.

2014 yılında başrolleri Farah Zeynep Abdullah ve Engin Akyürek’in paylaştığı “Bi Küçük Eylül Meselesi” adlı sinema filminde rol aldı.

Filmografisi
Sinema

2014 -Bi Küçük Eylül Meselesi- Atıl
2020 -Ağır Romantik -Kerem Babayiğit
2022 -Benden Ne Olur? -Soner Güler

Televizyon

2011-2012 -Hayat Devam Ediyor- Siraç Bakırcı
2013 -Huzur Sokağ-ı Ali Taner Atahan
2014-2016 -Filinta -Filinta Mustafa
2016-2017 -Cesur Yürek -Ömer Korkmaz
2018-2019 -Yasak Elma -Alihan Taşdemir
2019-2021 -Mucize Doktor- Ferman Eryiğit
2021- -Mahkum -Savcı Fırat Bulut

Onur Tuna Biyografisi, Onur Tuna nereli? Onur Tuna hangi dizilerde oynadı? Onur Tuna kaç yaşında?

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
---

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Caner Taslaman Kimdir?

Caner Taslaman Kimdir? 1968 yılında İstanbul'da doğmuştur. Caner Taslaman, ilk, orta ve lise eğitimini doğduğu şehir olan İstanbul’da bitirdi. Kimya mühendisi bir annenin ve doktor bir babanın oğlu olarak küçük yaşlardan itibaren doğa bilimleri ile ilgilendi. (daha&helliip;)…

Miray Akay Kimdir?

Miray Akay Kimdir? 17 Temmuz 2000 tarihinde Türk bir baba ve Ukranyalı bir annenin çocuğu olarak Ukrayna'da doğmuştur. Asıl adı Myroslava Kosteva Akay'dır. 1993 doğumlu bir ablası ve 2002 doğumlu bir erkek kardeşi vardır. (daha&helliip;)…

Simay Barlas Kimdir?

Simay Barlas Kimdir? 17 Mayıs 1998 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümünden mezun oldu. İlk oyunculuk deneyimini Paramparça dizisindeki Öykü karakteri ile elde eden Simay Barlas; Adı Efsane, Hayat Bazen Tatlıdır gibi dizilerde rol aldı. (daha&helliip;)…

Duygu Keser Kimdir?

Duygu Keser Kimdir? 1990 yılında İzmir’de dünyaya gelmiş, aslen İzmir’lidir. İlk oyunculuk deneyimini 2006 yılında Bebeğim dizisinde gerçekleştirerek ekran severlerin karşısına çıkmıştır. (daha&helliip;)…

Sevcan Yaşar Kimdir?

Sevcan Yaşar Kimdir? 1990 yılı İzmir doğumlu Türk manken ve oyuncudur. 23. Miss Model of Turkey birincisi olduktan sonra Çin'de düzenlenen Miss Model of World yarışmasında da birinci oldu. (daha&helliip;)…

Okan Yalabık Kimdir?

Okan Yalabık Kimdir? 13 Aralık 1978 yılında İstanbul'da doğmuştur. Liseyi Şişli Terakki Lisesi ve Sakıp Sabancı Anadolu Lisesinde bitiren oyuncu, 1993 yılında Cengiz Deveci'yi lisede çalıştırıcılığa davet ettirerek Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi Tiyatro Topluluğu'nun kurulmasına önayak olmuştur. (daha&helliip;)…

GÜNLÜK HABER AKIŞI

SON DAKİKA HABERLERİ